Cautare

19784 de rezultate pentru "roche 10 ani" (4.62 secunde)
Daca micutul suge degetul pana la varsta de doi ani nu inseamna in general ca si ocluzia dintilor va avea de suferit. Daca, insa, obiceiul continua chiar si dupa ce a implinit patru ani, atunci parintele ar trebui sa se ingrijoreze.
• primul test este bine sa fie facut la varsta de 21 de ani sau la 3 ani dupa inceperea vietii sexuale, daca aceasta a avut loc mai devreme de varsta de 21 de ani;
Inca de acum 16.000 de ani au creeat o metoda de modificare a genomului uman astfel incat copiii sa se nasca hermafroditi.
- Nu mi-a venit sa cred ca primarul ala al USL, Costel Moraru, cu care am discutat in biroul lui de vreo 4-5 ori, cel putin, carand sateni, cetateni pe la el, cu diverse nevoi, un tip cuminte si gospodar altfel, specialist bun intr-ale administratiei de 24 de ani, ca abia de cativa ani a intrat si in USL!, tot fiind "apolitic", e in stare sa spuna neroziile alea pe un spatiu atata de larg, de ziar!?!
In țara noastra prevalenta fumatului este de 26,7%, statisticile aratand ca sunt aproape cinci milioane de persoane care fumeaza zilnic sau ocazional, cei mai multi dintre ei fiind barbații cu varste intre 25 si 44 de ani.
Lucreaza de 18 ani in industria tutunului A refuzat sa fie purtatorul de cuvant al lui Victor Ciorbea pentru ca nu-i placeau unii ministri Gilda Lazar este unul dintre cei mai vechi si cunoscuti specialisti in comunicare corporatista din Romania.
Mariustuca.ro / Accidentele vasculare cerebrale imbatranesc creierul cu 8 ani (Autoare: Magda Marincovici) Accidentele vasculare cerebrale (AVC) grabesc procesul de imbatranire a creierului cu aproape 8 ani, potrivit rezultatelor unui studiu al cercetatorilor din SUA, publicat in revista Stroke.
Cum poti sa-ti gasesti fostii colegi de scoala dupa ani si ani? ... Cum organizezi o intalnire cu colegii din scoala generala sau liceu sau facultate dupa multi ani? Sa zicem ca ai de organizat o intalnire cu colegi de-ai tai de scoala generala, liceu sau facultate dupa multi-multi ani.
Constantin Mudava, vraciul cuplului Ceausescu, a murit la 82 de ani. FENOMENUL VINDECATOR PENTRU TOT FELUL DE BOLI Constantin Mudava, Fenomenul Vindecator, asa cum vorbea despre sine, a murit joi, 1 noiembrie, la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, la varsta de 82 de ani.
Dar, fiti linistiti, estimarile spun ca asta se va intampla abia peste vreo doua miliarde de ani! ... Dintre ele, cea mai apropiata este Andromeda, aflata la 2,5 milioane de ani-lumina de noi.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca. ... S-au implinit trei ani de cand nu-mi luasem o zi de concediu sau un week-end liber.
Casele sint aliniate nemteste, comuna a fost zeci de ani sub administratie austro-ungara si inca se vede. ... Se apropie de 60 de ani. ... Pina la sapte ani nu a iesit din comuna decit de doua ori.
Casele sint aliniate nemteste, comuna a fost zeci de ani sub administratie austro-ungara si inca se vede. ... Se apropie de 60 de ani. ... Pina la sapte ani nu a iesit din comuna decit de doua ori.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
in jurul orelor 12.10, in apropierea unui liceu, un minor de 16 ani si un minor de 17 ani, ambii din Bucuresti, au fost acostati de un minor de 15 ani din jud.
Augustina de 27 de ani, B. Elica de 36 de ani, D. ... de 16 ani, D. Victor de 29 de ani, S. Eugenia de 31 de ani, B. Catalina de 18 ani, I. Elena de 18 ani, P. Costel de 18 ani si N. ... de 17 ani.
Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
Mihaela de 39 de ani, din Bucuresti, a condus autoturismul un marca Daewoo Tico pe sos. ... Costel de 39 de ani, din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si pe acelaai sens de mers.
Florea de 49 de ani, R. Alexandru de 33 de ani, S. Vasile de 40 de ani, D. Mihai de 34 de ani, P. Bogdan de 23 de ani, din Bucuresti, S. Alexandru de 25 de ani, S. Andrei de 23 de ani, C.
google-analytics.com